• Lidmaatschap

  Lid worden van Power’66
  Meestal heb je al een paar keer meegetraind en kennisgemaakt met je teamgenoten. Als je dan besluit om lid te worden van Power’66, dan moet je het aanmeldingsformulier invullen. Vul dit formulier in en stuur het op naar ons secretariaat, het adres staat op het formulier. Wil je het digitaal versturen, mail het dan naar bestuur@power66.nl.

  Overschrijving van een andere vereniging
  Als je de afgelopen 24 maanden lid bent geweest van een andere vereniging, dan moet je naast het invullen van een aanmeldingsformulier, overschrijving aanvragen. Het overschrijvingsformulier kan je aanvragen bij bestuur@power66.nl, het secretariaat zal je inlichten over de procedure.

  Contributie
  Contributie ben je verschuldigd over het gehele seizoen, ook als je tussentijds stopt. Reden voor deze regel is dat Power’66 aan het begin van het jaar moet vaststellen met hoeveel teams er gespeeld en getraind wordt. Dat is gebaseerd op het aantal leden dat we hebben. Voor die leden gaan we voor het gehele seizoen allerlei financiële verplichtingen aan: contributie voor de KNBSB, verzekeringen, veld- en zaalhuur, deelname aan competities. Daar draagt ieder lid van Power’66 aan bij door ook de contributie over het volle seizoen te betalen.

  Lidmaatschap van Power'66 beëindigen
  Je kan alleen je lidmaatschap van Power’66 schriftelijk beëindigen bij de secretaris. Dat kan door een mailtje te sturen aan bestuur@power66.nl. Je kan op ieder moment van het seizoen opzeggen, maar het lidmaatschap zal pas aan het einde van het seizoen beëindigd worden. Tot die tijd ben je contributie verschuldigd. De uiterlijke opzegdatum voor het volgende speeljaar is 15 december. Indien je niet op tijd opzegt is betaling van de contributie verplicht.

  Clubverplichtingen
  Er zijn veel mensen actief binnen Power’66, met elkaar zorgen we ervoor dat we onze hobby kunnen uitoefenen en plezier aan de sport kunnen beleven. Ieder lid levert hier een bijdrage aan. Standaard is dat alle leden enkele keren per seizoen helpen bij het schoonmaken van de kantine of een paar scheidsrechters beurten voor hun rekening nemen. De ouders van jeugdleden draaien een aantal kantinediensten tijdens de wedstrijd van hun dochter of zoon. Het is ook mogelijk om op een andere wijze een bijdrage te leveren. Denk bijvoorbeeld aan bardiensten tijdens toernooien, of zitting nemen in één van de commissies die Power’66 kent. Voor nadere inlichtingen kan je terecht bij de secretaris, bestuur@power66.nl.