• De overheid heeft woensdagavond 6 mei 2020 een verdere versoepeling voor de sport aangekondigd. Iedereen mag weer trainen, van jong tot oud. In ons nieuws bericht vindt u meer informatie over deze versoepeling. De overheid heeft verder aangegeven dat officiële wedstrijden en competities tot 1 september nog niet mogelijk zijn.

  Dit betekent wel dat we ons aan wat regels moeten houden.
  Belangrijkste is natuurlijk de 1,5 meter. Verder is er ontsmettingsmiddel aanwezig om voor en na de training onze handen mee schoon te maken en voor de training de ballen en knuppels.

  We komen aan over het bruggetje (route via linkerkant kinderopvang, voorbij het verzorgingshuis) en zorgen dat we ook met aankomen op 1,5 meter blijven.

  Omdat we onze spullen altijd in de dug-out zetten, gebruiken we beide dug-outs. Kijk zelf even waar nog ruimte is met afstand.

  Verder gaat 1 persoon de spullen pakken in het hok en ook weer wegleggen.

  We hebben een corona-coördinator welke een geel hesje zal dragen. We hebben allemaal onze verantwoordelijkheid om ons aan de regels te houden en laten we elkaar ook aanspreken als je ziet dat het misgaat.

  De training begint om 19.30.

  Met het Protocol verantwoord sporten willen NOC*NSF, de sportbonden en de VSG de gemeenten en uitvoerende partijen richting geven hoe te handelen en hen aandachtspunten voor nadere uitwerking aanreiken. Hierbij willen we zoveel mogelijk ruimte voor lokaal maatwerk bieden, uiteraard binnen de kaders van het kabinetsbeleid en de richtlijnen van het RIVM.

  Tot maandag!